Lineage 2

Hetaste spelen just nu

by on Feb.24, 2015, under Gaming

Spela spel är något som många ägnar sig åt och framför allt då TV- och datorspel, vilket inte är så konstigt eftersom det som bekant är så vansinnigt roligt och i vissa fall också fängslande. Det roliga är ju också att det finns ett oändligt antal olika spel att välja mellan. Just här tänkte vi dock titta lite närmare på några av de spel som är populärast i dagsläget.

FIFA 15

Gillar man sportspel har man troligtvis någon gång spelat ett FIFA-spel. Det senaste i serien är FIFA 15, som bjuder på en spelupplevelse utöver det vanliga. Med spelare som är mer autentiska än någonsin samt nya funktioner som ”Emotional Intelligence” och ”Correct contacts” går det att ta sitt spelande till en helt ny nivå.

Sims 4

Det senaste Sims-spelet är mer verklighetstrogen än någonsin tidigare. Simmarna har alla unika utseenden och personligheter, dessutom kan de för första gången både uttrycka och uppleva känslor, vilket innebär att berättelserna blir mer levande än tidigare.

Call of Duty: Ghosts

Det senaste spelet i den omåttligt framgångsrika serien utspelar i en värld som tagits över av en stormakt som hotar att krossa allt och alla. Endast ett specialförband vid namn ”Ghosts” kan stoppa den.