Lineage 2

Videoslots

by on Jul.31, 2014, under Gaming

Videoslots är en typ av dataspel och de är förbättrade versioner av den traditionella enarmade banditen. Då det inte finns några fysiska hjul på en videoslot kan spelutvecklarna skapa en mer avancerad grafik som innehåller interaktiva element och varierade sidospel. Svenska NetEnt är ett av de ledande utvecklarna av videoslots.

9026450-casino-sign-open-24-7 (1)

Hitta olika videoslots

Det finns många olika videoslots och utbudet ökar hela tiden. Om du aldrig har spelat videoslots kan du gå in på Betsafe som just nu erbjuder gratisspel på videosloten Mega Fortune Dreams. När du har lärt dig hur det fungerar finns det många olika slottar att välja på. Ett av de mest populära just nu är Gonzo´s Quest. Det finns videoslots som passar nästan alla oavsett vad du tycker om. Oftast väljer man ett spel som har ett tema som relaterar till ens intressen. De flesta känner till tv-serien South Park och NetEnt har utvecklat en videoslot baserad på karaktärerna i serien.

Hur videoslots fungerar

De så kallade vinstlinjerna är oftast många och symbolerna kan falla vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Med andra ord kan det se ut hur som helst. Du får själv välja hur många vinstlinjer du vill spela på och kostnaden per spelomgång ökar för varje vinstlinje du väljer. Videoslots har oftast bonusbanor som du skickas till när du har fått en viss kombination av symboler. En mer avancerad typ av videoslot som är ny på marknaden är Lord of the rings. Det som är speciellt med den är att du kan titta på filmklipp under spelets gång.